Boende

BOENDE I QUITO

jhomana

Ecuadorguiden.se är en del av Jhomana Guesthouse i Quito och här har vi vårt kontor. Av den anledningen rekommenderar vi naturligtvis först och främst Jhomana som vi själva anser är det mest prisvärda boendet i Quito. Vi hjälper er dock gärna att boka hotell i andra kategorier och annat boende utanför Quito. Vi kan också erbjuda er boende hos värdfamilj eller i egen lägenhet om ni stannar en längre tid i Quito.

Oavsett vilket hotel eller annat boende du väljer rekomenderar vi alltid att ni “googlar” det på Internet. På så sätt kan ni läsa om vad tidigare gäster har sagt om det och det stämmer inte alltid överens med guideböckerna. Tänk dock på att det alltid finns människor som klagar, så det bästa är att läsa minst 5-6 omdömen innan du bestämmer dig.

Gå till Jhomanas hemsida

ÖVRIGT BOENDE

annat-boende

Söker ni boende utanför Quito, kanske ni vill bo hos en ecuadoriansk familj eller något annat alternativ. Vi har massor av kontakter med bra hotell och hostels i dem flesta städer dit turister vill åka. Under många år har vi byggt upp en liten bas av hotell och hostels utifrån våra egna och våra gästers erfarenheter, vi delar gärna med oss av dessa.

För mer information kontakta oss.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s