Gästbok

Här nedan, under formuläret, kan ni läsa kommentarer från några av våra vänner. Vill ni själva skriva ett inlägg ber vi er göra det i formuläret här nedan. Tack!

guestbook

Lotta:
Hej! Jag och min man bodde här i ca 1 vecka nu ni februari. Kan varmt rekommendera detta boende. Ligger centralt i Quito, hade ett stort och fint rum och städningen bra. Patrick och hans fru var till väldigt stor hjälp med olika saker, bla tips och förslag på olika saker att göra och bokade också olika utflykter till oss. Fick fantastisk hjälp av Patrick när jag behövde söka läkare, tack snälla Patrick för det!! Patrick har även “all” annan kunskap om vad man kan göra i Ecuador som han gärna delar med sig av, även inför en resa genom ecuadorguiden och mailkontakt. Så ska ni åka hit hör av er till Patrick ,istället för att boka allt hemifrånpå egen hand och till högre priser. Stort tack från Lotta o Claes

07-01-2013
Erik:

Hej!

Jag kan varmt rekommendera Hostal Jhomana om du ska åka till Ecuador. Hostalet ligger både centralt och nära flygplatsen, vilket var perfekt när vi flängde runt. Vi var i Ecuador i november 2012 och stannade till på Jhomana tre gånger.

Patrick med personal har ett väldigt stort “service mind” både angående “småsaker” väl på plats (som tex hjälp med hur banken fungerade, telefonsamtal till Sverige etc.) till att ordna resor inkl flyg till Galapagos och Amazonas helt utifrån våra önskningar och behov. Jag fick intrycket att de ville att vår resa skulle bli så bra som den bara kunde! Ett stort tack!

Sitter du och funderar på att åka till Ecuador/Galapagos/Amazonas? Tveka inte att höra av dig till Patrick!

Mvh Erik

15-10-2012
Mattias och Evelina:

Hej!
Vi bodde hos Jhomana under vår vistelse i Quito. Vi fick extremt mycket hjälp av Patrick och Natalia, både med tips i Quito och med att boka turer till bl.a. Amazonas och Galapagos, turer som vi var mycket nöjda med. Vi fick även hjälp att prata med banken i Quito när vi hade problem att få ut pengar i bankomaten, vilket var mycket uppskattat eftersom vi själva inte kunde någon spanska. Hotellet ligger för övrigt mycket centralt och bra och med rena och fina rum. Ett mycket prisvärt och säkert boende med en grym service! Rekommenderas varmt.

Tusen tack!

Mvh Mattias och Evelina

19-05-2012
Harriet Williams:

Hej Patrik och Natalia!
Ett stort varmt TACK för att ni gjorde vår vistelse så fin i Ecuador. Nu berättar jag runt i min bekantskapskrets om ert trevlig hotell samt om all hjälp vi fick.med utflykter samt resan till Galapagos! Helt underbar! TACK TACK!

09-05-2012
Maj-Britt Olsbo:

Vill tacka Patrick och Natalia för allt trevligt vi upplevde i Ecuador genom kontakter med dom. Vi hade ett bra boende på Hostal Jhomana och tog oss lätt runt i Quito eftersom det finns bra kollektivtrafik nära bl.a. Genom Patrick fick vi också en fantastisk Galapagoskryssning till ett lågt pris. Vi bokade andra turer genom honom och blev dessutom väl omhändertagna i flera avseenden. Jag är resvan liksom min väninna Harriet, som jag reste med. Vi fyller båda 70 år i år och jag vill uppmana ung som gammal att inte missa Patrick och Hostal Jhomana vid besök i Quito.

01-03-2012
Hanna Bild og Anfinn Torvetjønn:

Hei alle Ecuador-farere! Vi har hatt flere hyggelige opphold i Jhoama hostal og vi er meget takknemlige for gjestfriheten og hjelpsomheten til Patrick og Natalia. Det er som å komme “hjem” når en kommer dit. De hjelper til med planlegging av reiser rundt i landet og har venner og adresser til steder å bo. Patrick brukte mye tid på å finne et bra cruise for oss i Galapagos, og for å ombooke vår flight for hjemreisen. Forrige gang vi bodde der, i fjor vinter, la Natalia opp fantastiske turer for oss, både til Otavalo, Cotopaxi og en byrunde i Quito, så vi fikk nyttet alle våre dager i Quito.
Vi ønsker dere mange hyggelige dager i Quito og Jhomana!
01-03-2012

04-05-2011
Helena:

Hej!

Jag tänkte skriva lite om mina upplevelser i Ecuador, i koppling till Patrick, de äventyr han erbjuder och hans hotell.

Tillsammans med två vänner reste jag runt i Sydamerika under våren 2011. En av de stora äventyren var att ta sig ut till Galapagosöarna och åka på en kryssning. Via nätet och agenturer var det väldigt svårt att finna turer till ett bra pris. Men så fick jag tips om Patrick via ett par som rest jorden runt och just varit i kontakt med Patrick. Båten vi åkte med heter Guantanamera. Det är en mycket härlig båt med små sovhytter (luftkonditionering inkl.!) med sängar och egen dusch och toalett, ett “överplan” med styrrummet, solstolar i fören, och i aktern finns ett utrymme under tak med stolar och bord. Med finns också ett matrum med bar (har vatten, öl, cola, sprit, you name it). Dagarna spenderar man på land och i vattnet, ser häftiga djur, får höra historier och fakta. Här kommer nog det in som gjorde hela resan och Guantanamera till en underbar tid till havs, besättningen var helt underbar! Med fanns vår guide som med sin engelska, sitt goda humör, sinne för humor och omtänksamhet följde med oss på alla äventyr. Det var alltid två personer med som styrde “dingysarna”, små båtar som tog oss från den stora båten till land eller snorklingsställen. Kocken lagade gudomlig mat och bar på det härligaste leendet jag sett på länge. Dessutom bar han ett hjärta av guld och var en ängel att ha med när man snorklade. Han letade lätt upp alla djuren och drog med en i handen för att man skulle få se så mycket som möjligt. Allt detta lyckades jag få fram av honom utan att vi kunde säga ett ord till varandra. Och så var det, många i besättningen kunde knappt någon engelska, eller ingen alls. Men det fanns tillräckligt många som kunde bra engelska för att det skulle fungera riktigt bra. Ett ypperligt tillfälle att träna sin spanska dessutom 😉 Men utan att kunna kommunicera eller inte så gav alla i besättningen en känsla av “hemma” på båten. Jag rekommenderar VARMT Guantanamera och vill ni veta mer, så kan Patrick ge er min mail.

När vi anlände till Hostal Jhomana i Quito (Patricks Hotell) så möttes vi av ett trevligt bemötande och fick direkt information vi ville ha. Rummen är fräscha och där finns ett kök att använda. Stämningen på hotellet var god och det kändes säkert med skyddad innergård med vakt dygnet runt. Hotellet ligger dessutom VÄLDIGT centralt. Knappt 5 min till ett torg med massa roliga restauranger och barer. Vill man äta billigare finns det även sådan mat inom samma avstånd. 5 minuter åt motsatt håll finns en mataffär (STOR), grönsaks-, fisk-, och fruktmarknad. Runt om finns shopping och internetcafeer. Det som inte finns nära kan man ta sig till med en taxi. Det är riktigt billigt. Gamla stan är värt ett besök (promenera eller ta taxi), parkerna ska besökas på söndagar och bio är superbilligt jämfört med Sverige. Det sista som kan sägas är att jag varmt rekommenderar Jhomana för barnfamiljer, par och de som tänker sig ett lungt, säkert hotell som kan hjälpa er med det mesta, mitt i city.

Hoppas ni får roligt på er resa!

Mvh,
Helena

12-03-2011
Daniella Mattiasson, östersund:

Hej!

Jag har varit i Ecuador i två månader och hittade den här sidan av en slump. Riktigt bra sida och Patrick som driver den är sjukt duktig på att hjälpa till med allt möjligt. Fixar guidade turer, visa korts strul och framför allt hjälper han mig i sökandet av min mor. En ovärderlig hjälp!!
Rekommenderar denna sida och Hostel Jhomana varmt!!

Hälsningar Daniella och Daniel från Östersund, Sverige

Börje och Christina Lindström, Sweden:
We booked our Galapagos trip thru this homepage and it worked out excellent, we got a number of boats in different price levels to choose from and our pick was fully as expected. nice clean cabin, good and reliable information, competent guide, full agenda.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s