Planeringshjälp

VI HJÄLPER ER ATT PLANERA RESAN

planeringshjalpbild

Ecuadorguiden.se startades eftersom det inte finns någon bra eller fullständig information om turism i Ecuador och på Galapagosöarna, varken på svenska och faktiskt inte heller på engelska. Man kan hitta mycket information, men surfar man runt ett tag så märker man att man får olika information från olika sajter. Detta beror oftast på att informationen inte uppdateras eller att den helt enkelt är felaktigt. Många resebyråer skriver om Ecuador och säljer resor hit utan att ens ha varit här. På Ecuadorguiden.se får du alltid korrekt och uppdaterad information från oss som befinner oss på plats i Ecuador.

Efter att ha jobbat med svenska turister i Ecuador under de senaste 17 åren har vi förstått att informationen man får i Sverige ofta är felaktig vilket kan leda till problem på resan. Det är t ex väldigt vanligt med felaktig information angående huruvida svenska mobiltelefoner fungerar i Ecuador eller vilka sprutor man bör ta innan resan. Vi ger er korrekt information men vi ger er också de där extra tipsen som gör att er resa blir extra lyckad. Vet ni t ex vid vilken djungellodge kan man se rosa delfiner, kan få träffa en Tapir som kommer och äter ris och bönor varje morgon eller vilken båt på Galapagos som ofta får besök av ett tamt sjölejon?!

Det är de små detaljerna som gör skillnaden på er resa, vi tipsar om de där fantastiska smultrumställena som andra turister tyvärr missar.

Vi ger er gratis reseplaneringshjälp inför er resa till Ecuador. Tveka inte, kontakta oss innan ni börjar planera er resa till Ecuador.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s