Sol och bad

playa

Ecuador har en lång kuststräcka som erbjuder många olika aktiviter. Många säger bl a att världens bästa dykning och surfning finns i Ecuador. Längs Ecuadors Stillahavskust hittar man allt från större städer till små fiskebyar helt befriade från turister. Vad alla dessa har gemensamt är ett fantastiskt klimat med vackra milslånga stränder. Vi kan hjälpa er att boka hotel på vilken plats ni än väljer att besöka, det är bara att fråga oss. Vi har dock valt att i första hand rekomendera Atacames som ligger i privinsen Esmeraldas, helt enkelt eftersom Atacames med grannbyar erbjuder det mesta av det bästa, genuina fiskebyar, paradisstränder, restauranger, barer och disktotek. Dessutom sammarbetar vi med ett hotel som ligger på själva stranden och som drivs av ecuadorianer som bor eller har bott i Sverige.

HOTEL ALDEA I ATACAMES

atacames

Vi sammarbetar med ett svensktägt nybyggt hotell Hotel i Atacames som ligger i provinsen Esmeraldas. Hotel La Aldea byggdes år 2009 och har alla bekvämligheter du kan tänkas behöva, egen pool, restaurang, 24 h reception och 1 minuts gångväg till havet. Alla rum har kabel-TV och dem flesta har balkong med havsutsikt. Vill du ha havsutsikt bör du be om det när du bokar.

Atacames med 20 000 invånare var från början en liten fiskeby som under dem senaste 15 åren har förvandlats till en av dem mest populära turistmålen längst Ecuadors kust. Här kan man om man går upp tidigt på morgonen få uppleva det gamla Atacames och se fiskebåtarna komma tillbaka från sina fisketurer. På dagen kan man njuta av bad och sol, ett rikt utbud av restauranger som erbjuder den mycket populära traditionella maten från Esmeraldas bestående av mycket fisk och skaldjur. På kvällarna kan man sjunga karaoke, gå på diskotek, shoppa eller besöka någon av alla barerna som ligger på stranden.

För mer information kontakta oss.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s