SPA och relax

SPA OCH RELAX

Det är enkelt att hitta avkopplande platser i Ecuador om man vill koppla av på egen hand. Vill man gå på SPA, vilket är förhållandevist billigt, så finns det vackra platser även för det.

SPA I QUITO 5 MINUTER FRÅN JHOMANA GUESTHOUSE

spa-spa

En SPA-behandling i Sverige är inte så billig. Här i Ecuador kan man få en behandling från ca SEK100. I Quito samarbetar vi med ett elegant SPA som erbjuder det mesta i SPA-väg. Behandlingarna kostar mellan SEK80-200.

http://www.fuentedevidaspa.com/

SPA I BERGEN OVANFÖR BANOS 4 TIMMAR FRÅN QUITO

luna-run

Om man vill ta en SPA-weekend eller rättare sagt passa på och och njuta under några dagar så är Luna Run Tun Spa ett bra alternativ. Med en fantastsik utsikt över Banos så bidrar omgivningen till att man kopplar av till 100%. Eller vad sägs om att ligga och skvalpa i poolen och se ner över den lilla pitoreska staden Baños.

http://www.lunaruntun.com/

SPA I MOLNSKOGEN 2 TIMMAR FRÅN QUITO

arasha

Om man inte vill få sin SPA-upplevelse i bergen kan man man få den i Ecuadors vackra molnskog, närmare bestämt på Arasha Lodge som ligger i närheten av Mindo, fågelskådarnas Mecka. Förutom att lodgen är en vanlig djungellodge så erbjuder dem förstklassig restaurang och SPA.

http://www.arasharesort.com

PAPALLACTA 1,5 TIMME FRÅN QUITO BADA I VARMA VULKANISKA KÄLLOR

papallacta

Papallacta ligger inbäddad mellan höga bergstoppar med fantastisk natur. Vi kopplar av i små stenbassänger med mineralrikt vatten som kommer från de vulkaniska varma källorna. De storslagna omgivningarna inbjuder till fina vandringar för de som önskar. Man kan välja mellan att bara besöka de varma källorna eller att kombinera dem med en lättare vandring längst en flod och därefter avsluta med dem avkopplande varma källorna. Här finns också en iskall flod om du vill kyla av dig i mellanåt.

http://www.termaspapallacta.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s